Extroderm

Očný krém na suchú, atopickú pokožku

Hodnotenie:
100 % of 100
Bežná cena 16,90 € / 15 ml Znížená cena 14,37 € / 15 ml
Dostupnosť: Skladom
-15%
SKU
600816
Upokojujúci a výživný očný krém na suché a citlivé oči a oblasť okolo očí. Okamžite zmierňuje svrbenie a odlupovanie pokožky.
  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Certifikát zaručuje dodržiavanie najvyšších štandardov vo výrobe.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Nepoužívame živočíšne výťažky alebo výrobky testované na zvieratách.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE HYDRATÁCIU
– REDUKUJE VYSUŠENIE A ZÁPAL

Pleťový čistiaci krém z línie EXTRODERM od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS mimoriadne jemne čistí suchú pokožku v každej vekovej kategórii. Omega komplex s olejom Inka-Omega, olejom zo semien boráka a vitamínom F podporuje zadržiavanie vlhkosti v pokožke a posilňuje jej prirodzenú odolnosť. Pantenol upokojuje namáhanú a aj jemne podráždenú pokožku.

Môže tvoriť súčasť liečby atopickej dermatitídy a psoriázy. Pre vynikajúcu pleťovú kompatibilitu vhodné aj pre bábätká a deti.

Hlavné zložky:

OMEGA KOMPLEX
· Vyživuje pokožku a má protizápalové účinky.
· Posilňuje prirodzenú kožnú bariéru.
· Redukuje stratu hydratácie.

RUŽA Z JERICHA
· Intenzívne viaže vlhkosť a hydratuje.
· Podporuje prirodzenú kožnú bariéru.

Aplikácia

Používajte ráno a večer. Aplikujte na mokrú pokožku, masírujte, až kým sa nevytvorí pena. Počkajte minútu a opláchnite vlažnou vodou.

dadosens-extroderm-ocny-krem
Podrobnosti
SKU600816
UrčenieOči
EAN4011140211436
VýrobcaDADO Cosmed GmbH.
Produktová líniaEXTRODERM
Typ pletiSuchá, atopická pokožka, Citlivá a alergická pokožka
Balenie15 ml
KategóriaOčné krémy
Write Your Own Review
Hodnotený produktOčný krém na suchú, atopickú pokožku
Your Rating
  • Aqua [Water] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • Borákový Olej Olej z borákových semien. Obsahuje veľké množstvo nenasýtených mastných kyselín, najmä kyseliny gama-linolénovej (GLA). Ideálny pre starostlivosť o suchú pokožku, pretože GLA posilňuje kožnú bariéru, čím zvyšuje elasticitu pokožky a znižuje transepidermálnu stratu vody.
  • Caprylyl Caprylate/Caprate Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • Glycerin Glycerín. Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • Isoamyl Laurate Isoamyl laurate je bezfarebná olejovitá, až voskovitá kvapalina, ktorá však nezanecháva mastný film. Získava sa z kokosového oleja. Vôňou sa podobá broskyni, preto sa používa ako vonná prísada. Používa sa tiež ako zmäkčovadlo, upravuje konzistenciu produktu a zaisťuje dobrú roztierateľnosť, Isoamyl laurate tak sám dodáva pleti zdravší vzhľad. Vstrebáva sa do pokožky a robí ju jemnejšou a vyhladenejšou. Pleť upokojuje a pôsobí ako kondicionér, v prírodnej kozmetike tak nahrádza funkciu silikónov. Je dobre znášaný i citlivejšou pokožkou.
  • Plukenetia Volubilis Seed Oil Olej z inca arašidov sa lisuje za studena a je veľmi výživný, bohatý na esenciálne mastné kyseliny omega-3, omega-6, omega-9 a vitamín E, čím je odolný voči oxidácii. Využíva sa ako hojivá súčasť produktov starostlivosti o problematickú, suchú a zrelú pokožku. Vyživuje, hydratuje a mierni prejavy zápalu. Zlepšuje pružnosť a pevnosť pokožky a napomáha stimulovať kvalitnú regeneráciu kožných buniek. Mierni prejavy predčasného starnutia kože a zlepšuje jej prirodzený metabolizmus. Má veľmi dobrú absorpčnú schopnosť. Možno ho použiť aj v starostlivosti o problematickú vlasovú pokožku so sklonmi k lupinám. Olej tiež zlepšuje štruktúru vlasov, zabraňuje ich štiepeniu a poskytuje kvalitnú ochranu proti vonkajším vplyvmi a mechanickými procesom. Podporuje zdravý rast a prirodzený lesk vlasov a zabraňuje ich vypadávaniu.
  • Polyglyceryl-3 Polyricinoleate Emulgátor z obnoviteľných surových rastlín, vrátane rastlinného glycerínu a rastlinného tuku. Používa sa ako zmäkčovač pleti, zlepšuje jej viskozitu, upokojuje a udržuje ju zdravú. Pokožke poskytuje prirodzenú ochranu a nenarušuje kožný film, naopak pomáha jej hydratácii. Neupcháva póry a je tak vhodný aj do prípravkov proti akné.
  • Prísady Z Ruže Jericha Výťažok z ruže Jericho. Rastlinný extrakt s filmotvorným, antioxidačným a upokojujúcim účinkom. Dokonale viaže vlhkosť v pokožke. Kožná bariéra je posilnená, čím sa znižuje prirodzená strata vody z kože (TEWL). Ideálne pre veľmi suchú pokožku.
  • Silica Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • Squalane Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Svojim zložením je veľmi podobný prirodzenému kožnému mazu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu. Je nekomedogénny, vhodný pre mladú a problematickú pleť, avšak pomáha tiež znižovať výskyt vrások. Pomáha s rozštiepenými a poškodenými končekami vlasov.
  • Trehalose Trehalóza je cukor (disacharid) prirodzene sa vyskytujúci v droždí, hubách, morských riasach a rastlinách. Na koži sa člení podľa enzýmov a má hydratačný účinok. Vďaka schopnosti redukovať pachy sa pridáva do dezodorantov. V kozmetike sa tiež používa pre zvlhčenie pokožky a slúži ako aróma, pretože má jemnú, sladkú vôňu a súčasne potláča horké tóny. Trehalóza podporuje správnu činnosť pleťových buniek a vďaka svojim antioxidačným účinkom pleť chráni pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, a tým predchádza jej predčasnému starnutiu. Nájdeme ju napríklad v zložení krémov na ruky, šampónov, kondicionérov, pleťovej kozmetiky alebo sprchových gélov.
  • Zea Mays Oil [Corn] Olej z kukurice. Vyhladzuje a stará sa o pokožku a vlasy s vynikajúcou kompatibilitou s pokožkou.