Špeciálna Starostlivosť

HandRepair - Intenzívny krém na ruky

Hodnotenie:
93 % of 100
13,90 € / 50 ml
Dostupnosť: Skladom
SKU
600857
Intenzívny krém na ruky vďaka inovatívnemu hydratačnému komplexu Hydracire S zanecháva pokožku jemnú, vláčnu a hydratovanú. Určený je pre suchú, poškodenú a stvrdnutú pokožku rúk.
  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Certifikát zaručuje dodržiavanie najvyšších štandardov vo výrobe.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Nepoužívame živočíšne výťažky alebo výrobky testované na zvieratách.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE ELASTICITU POKOŽKY
– REDUKUJE STRATU VLHKOSTI

HandRepair intenzívny krém na ruky z línie ŠPECIÁLNA STAROSTLIVOSŤ od certifikovanej dermokozmetiky DADO SENS na prírodnom základe poskytuje vďaka inovatívnemu hydratačnému komplexu Hydracire S, získaného z rastlinných voskov dlhotrvajúcu hydratáciu a zanecháva pokožku jemnú a vláčnu. Je určený pre suchú, stvrdnutú a poškodenú pokožku rúk. S obsahom pantenolu, alalntoínu a organického mandľového oleja. Pre intenzívne ošetrenie aplikujte hrubú vrstvu krému na ruky, nasaďte si rukavice a nechajte pôsobiť cez noc. Vhodné aj na popraskanú pokožku na lakťoch.

Hlavné zložky:

PANTENOL
· Viaže vlhkosť.
· Zvyšuje elasticitu pokožky.
· Podporuje regeneráciu pokožky.

ALANTOÍN
· Vyživuje a ochraňuje pokožku.
· Upokojuje svrbenie.
· Podporuje tvorbu nového tkaniva.

MANDĽOVÝ OLEJ (organický)
· Vyživuje a zjemňuje pokožku.

KOMPLEX ACTICIRE
· Tento komplex obsahuje mimózový, jojobový a slnečnicový vosk.
· Viaže vlhkosť a hydratuje.
· Zanecháva pokožku jemnú a hebkú.


DADO SENS Dermocosmetics - prírodná dermokozmetika založená na prírode s extrémne vysokými nárokmi na citlivú pokožku. Kvalita, čistota a bezpečnosť potvrdená certifikačnou organizáciou CSE "Certified sustainable economics".

Vyhýbame sa neovereným a sporným látkam. Obsahuje 0% hliníkových solí, 0% živočíšnych výťažkov, 0% PEG, 0% minerálnych olejov, 0% parafínov, 0% syntetických glykolov, 0% silikónov, 0% ftalátov, 0% etanolamínov, 0% oxybenzónov, 0% formaldehydu, 0% syntetických vôní, 0% mikroplastov. Niektoré produkty sú úplne 0% bez lepku a vegan!

Aplikácia

Jemne a rovnomerne naneste na ruky podľa potreby niekoľkokrát za deň. Starostlivo vmasírujte aj do pokožky medzi prstami.

dadosens-specialna-aplikacia-handrepair
Podrobnosti
SKU600857
UrčenieTelo
EAN4011140211672
VýrobcaDADO Cosmed GmbH.
Produktová líniaŠpeciálna Starostlivosť
Balenie50 ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktHandRepair - Intenzívny krém na ruky
Your Rating
  • Acacia Decurrens Flower Cera Agátový kvetový vosk. V inovatívnej formulácii s jojobou a slnečnicovým voskom má zvlhčujúce, emulgačné a vyživujúce účinky. Vytvára obzvlášť príjemný a ľahký pocit na pokožke.
  • Alcohol Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • Alantoín Alantoín. Prírodná aktívna zložka, ktorá sa nachádza napríklad v kostihoji a pagaštane konskom. Má regeneračný účinok na tkanivo a zmierňuje podráždenie.
  • Aqua [Water] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • Ascorbyl Palmitate Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • Bambucké Maslo Bambucké maslo. Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Má veľmi dobré vlastnosti a je ideálny pre suchú, podráždenú pokožku. Slúži ako zahusťovadlo v emulziách.
  • Ceramidy Ceramidy. Sú to lipidy, ktoré sú prirodzenou súčasťou bunkových membrán. Ceramidy sú zložené z esfingosinu a mastných kyselín. Tvoria 50% našej kožnej bariéry a sú nevyhnutné pre udržanie správnej hladiny kožnej vlhkosti, tvoria ochrannú vrstvu pokožky pred vplyvom radikálov a predčasným starnutím. Zabraňujú strate vlhkosti. Ceramidy sú získané kvasinkami biotechnologickými spôsobmi. Ich štruktúra presne zodpovedá štruktúre ceramidov nachádzajúcich sa v ľudskej koži.
  • Ceramidy Ceramidy. Sú to lipidy, ktoré sú prirodzenou súčasťou bunkových membrán. Ceramidy sú zložené z esfingosinu a mastných kyselín. Tvoria 50% našej kožnej bariéry a sú nevyhnutné pre udržanie správnej hladiny kožnej vlhkosti, tvoria ochrannú vrstvu pokožky pred vplyvom radikálov a predčasným starnutím. Zabraňujú strate vlhkosti. Ceramidy sú získané kvasinkami biotechnologickými spôsobmi. Ich štruktúra presne zodpovedá štruktúre ceramidov nachádzajúcich sa v ľudskej koži.
  • Distarch Phosphate Modifikovaný kukuričný škrob. Viaže vlhkosť a v kozmetických výrobkoch vytvára príjemne ľahký pocit.
  • Ethylhexyl Stearate Etylhexyl-stearát. Olej rastlinného pôvodu, ktorý má priaznivý vplyv na pokožku. Rýchlo absorbčný a nemastný.
  • Glycerin Glycerín. Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • Vitamín E (Zo Sóje) Sójový olej. Rastlinný olej, ktorý pozitívne pôsobí na pokožku a zjemňuje ju.
  • Helianthus Annuus Seed Cera Slnečnicový vosk. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Slnečnicový olej sa podobá lipidom v našom kožnom tkanive. Pri aplikácii na pokožku sa ľahko vstrebáva a preniká rýchlo do hlbších vrstiev. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti. Je vhodný na všetky typy pleti. Slnečnicový vosk je vosk získaný winterizáciou (vymrazovanie oleja) zo semien slnečnice, pri ktorom sa vosky v ňom obsiahnuté zrážajú na malé kryštály. Je to tvrdý, kryštalický, svetložltý vosk. Na koži vytvára príjemný nemastný pocit. V inovatívnom zložení s jojobovým a akáciovým kvetovým voskom má zvlhčovacie, emulgačné a vyživujúce účinky.
  • Heliotropine Vôňa prírodného pôvodu, vyskytujúca sa v liste fialky, čiernom korení, kôpru, anízu, sasafrasu, ylang-ylangu, muškátovom orechu alebo vanilke, z ktorých sa tiež extrahuje. Jeho vôňa je jemná, mäkká, krémová, púdrová, pripomínajúce arómu mandlí, niekedy s kvetinovým nádychom, je prirovnávaný k vanilke alebo čerešňovému kvetu. Okrem toho, že pôsobí ako vonná prísada v produktoch starostlivosti o pleť a telo, má za úlohu fixovať ďalšie vonné komponenty a maskovať pachy niektorých látok. Zmäkčuje pokožku, pôsobí ako konzervant, má antimikrobiálne účinky.
  • Hydrogenated Palm Glycerides Citrate Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín, rastlinný tuk a kyselina citrónová. Kyselina citrónová je organická kyselina bežne sa vyskytujúca v citrusových plodoch. Vďaka svojej vysokej acidite (kyslosti) sa v kozmetike používa ako látka upravujúca pH prípravkov i pokožky. Má antibakteriálne a antimykotické účinky. Umožňuje premiešanie dvoch za normálnych okolností nemiešateľných látok napr. Vody a oleja. Pokožku udržuje hydratovanú. Má tiež antioxidačné účinky.
  • Jojoba Esters Jojobový vosk. Vo forme malých voskových perličiek sa tieto udržateľné a biologicky odbúrateľné exfoliačné zrná používajú v prírodných exfoliačných výrobkoch. V inovatívnej formulácii s akáciou, jojobovým a slnečnicovým voskom zvlhčuje a výživuje. Vytvára obzvlášť príjemný a ľahký pocit pokožke. Jojobové estery dodávajú produktom štruktúru a sú využívané na vytváranie hodvábnych olejových gélov bez mastnoty a lepivosti, čo je skvelá voľba pre emulzie, ceruzky a balzamy. Majú hydratačné a upokojujúce účinky, znižujú dehydratáciu, zvyšujú pevnosť pokožky a vyhladzujú vrásky. Nemajú negatívne účinky na zdravie ani životné prostredie.
  • Lecithin Lecitín je látka prírodného pôvodu. Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • Magnesium Sulfate Síran horečnatý. Stabilizátor emulzií. Síran horečnatý obsahuje vo svojej štruktúre horčík, síru a kyslík. Hovorí sa mu tiež Epsomská soľ, kedy svoj názov získal od mesta Epsom v grófstve Surrey v Anglicku, kde bol prvýkrát objavený.Je možné ju použiť aj ako peeling a pomáha čistiť póry.
  • Panthenol Panthenol je alkoholový derivát získaný z kyseliny pantoténovej. Táto zložka sa prirodzene nachádza v rastlinách a je formou vitamínu B5. Používa sa ako zvhčovadlo, ľahko sa absorbuje do vrstiev pod povrchom pokožky, kde sa premieňa na kyselinu pantoténovú, ktorá sa v ľudskom tele prirodzene vyskytuje. Má protizápalové, antibakteriálne, regeneračné a upokojujúce účinky. Zlepšuje hydratáciu pokožky (viaže vlhkosť, zmäkčuje pleť, zanecháva ju vyhladenú a navracia jej prirodzenú rovnováhu), znižuje svrbenie pokožky, urýchľuje hojenie u epidermálnych rán (popáleniny, spáleniny, uštipnutia hmyzom).
  • Phytosteryl Macadamiate Tuková zložka. Derivovaná z rastlinných sterolov a makadamiového orechového oleja. Hydratuje, vyhladzuje, zachováva vlhkosť, regeneruje a chráni.
  • Polyglycerin-3 Emulgátor získaný z obnoviteľných rastlinných surovín (napr. Glycerín).
  • Polyglyceryl-3 Polyricinoleate Emulgátor z obnoviteľných surových rastlín, vrátane rastlinného glycerínu a rastlinného tuku. Používa sa ako zmäkčovač pleti, zlepšuje jej viskozitu, upokojuje a udržuje ju zdravú. Pokožke poskytuje prirodzenú ochranu a nenarušuje kožný film, naopak pomáha jej hydratácii. Neupcháva póry a je tak vhodný aj do prípravkov proti akné.
  • Prunus Amygdalus Dulcis Oil [Sweet Almond] Sladký mandľový olej z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a protizápalové účinky. Je lisovaný za studena z jedlých plodov sladkej mandle a je bohatý na minerály (draslík a vápnik), kyselinu olejovú a polynenasýtené omega 6 a linolovú kyselinu. Obsahuje vitamíny A, E, K a síru. Pokožku regeneruje a posilňuje, je ideálny na suchú pleť, ktorú chráni pred dehydratáciou. Je však vhodný pre všetky typy pleti, citlivú až precitlivenú pokožku dospelých, detí i novorodencov, vrátane pokožky ekzematickej.
  • Jojobový Olej Jojobový olej. Tekutý vosk zo semien jojobového kríka. Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón". Vmasírovaním do vlasovej pokožky pôsobí tiež proti lupinám a stimuluje vlasový korienok. Jojobový olej je vhodný na všetky typy pleti, ktoré stimuluje k ich prirodzeným procesom. Nie je komedogenní, najvhodnejšie je však na veľmi suchú, popraskanú, ekzematickú pokožku, ktorú viditeľne chráni pred ďalším poškodením. Regeneruje ju, zvlhčuje a udržuje prirodzene hydratovanú. Tým sa pokožka vracia do rovnováhy. Zmierňuje viditeľnosť jaziev, vhodný je aj na akné vďaka jeho hojivým a protizápalovým účinkom. Aj napriek tomu, že u čisto rastlinných olejov nebol preukázaný UV filter, jojobový olej mierne predlžuje pobyt na slnku (označuje sa ako SPF 3-4).
  • Sorbitan Oleate Emulgátor z rastúcich surovín: zlúčenina sorbitolu (prírodný cukrový alkohol rastlinného pôvodu, s hydratujúcim účinkom a účinkom zadržujúcim vlhkosť) a rastlinnej mastnej kyseliny rastlinného oleja. Spojuje olej a vodu. Stará sa o pleť a zvlhčuje ju.
  • Squalane Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Svojim zložením je veľmi podobný prirodzenému kožnému mazu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu. Je nekomedogénny, vhodný pre mladú a problematickú pleť, avšak pomáha tiež znižovať výskyt vrások. Pomáha s rozštiepenými a poškodenými končekami vlasov.
  • Tocopherol Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • Tocopheryl Acetate Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Ak sa aplikuje na kožu, stáva sa vitamín E enzymatickou konverziou, a potom berie jeho antioxidačné účinky. Všetky vitamíny E fungujú ako antioxidanty a zabraňujú žltnutiu olejov a masiel. Vitamín E je životne dôležitý pre ľudské telo. Bojuje proti pôsobeniu voľných radikálov, zabraňuje predčasnému starnutiu (pigmentové škvrny, vrásky, strata pevnosti a pružnosti) a spomaľuje šupinatenie pokožky. V kozmetických prípravkoch sa používa aj ako konzervant.
  • Tribehenin Stužený rastlinný tuk. Získaný z repkového oleja. Zahusťovadlo. Vegánska alternatíva včelieho vosku.
  • Zinc Oxide Oxid zinočnatý je prírodný minerál, ktorý ponúka vysoke krytie a odráža UV žiarenie. Oxid zinočnatý je mikropigment minerálneho pôvodu. Tento bielo sfarbený prášok je považovaný za najstaršiu známu rudu zinku. V prírode sa nachádza vo forme červenej rudy zinkovej alebo nerastu zinkitu (kalamínu) Absorbuje, odráža alebo rozptyľuje UV žiarenie, a tým pokožku chráni. Má mierne protizápalové, adstringentné a antiseptické vlastnosti a je odolný proti baktériám a plesniam, podporuje hojenie rán.
Odporúčané produkty