Dekoratívna kozmetika

Hypersenzitívny Make up HAZEL na citlivú až začervenanú pleť

Hodnotenie:
100 % of 100
Bežná cena 26,90 € / 30 ml Znížená cena 22,87 € / 30 ml
Dostupnosť: Skladom
-15%
SKU
600864
Make up v odtieni HAZEL je určený pre hypersenzitívnu pleť, ktorej zabezpečí rovnomerné krytie a prírodné pigmenty zaručujú prirodzený vzhľad pokožky. Optimálne sa rozotiera.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Certifikát zaručuje dodržiavanie najvyšších štandardov vo výrobe.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Nepoužívame živočíšne výťažky alebo výrobky testované na zvieratách.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE KRYCIU SCHOPNOSŤ
– REDUKUJE NEROVNOSTI

Hypersenzitívny Make up HAZEL od certifikovanej dermokozmetiky DADO SENS na prírodnom základe je určený pre citlivú až precitlivenú pokožku a má protizápalové a ošetrujúce účinky. Makeup zabezpečí jemný a rovnomerný vzhľad pokožky. Pomocou komplexu účinných látok Defensil Plus posilní prirodzenú ochrannú bariéru pokožky a upokojí ju. Vhodné aj pri atopickom ekzéme, akné a ružienke. Optimálne sa rozotiera, má vysoké krytie a prírodné pigmenty zaručujú prirodzený vzhľad.

HYPERSENSITIVE dekoratívna kozmetika dodá citlivej, namáhanej a ľahko začervenanej pokožke uvoľnenú krásu. Aj citlivá pokožka sa môže ukázať z tej najlepšej strany a dôkladná starostlivosť a jemný mejkap ju v tom podporia. Stačí si vybrať jeden zo štyroch odtieňov.

Hlavné zložky:

KOMPLEX INGREDIENCIÍ DEFENSIL PLUS
· Komplex obsahuje olej zo semien čiernej ríbezle, extrakt z balónovca a koncentrát zo slnečnicového oleja.
· Posilňuje prirodzenú kožnú bariéru.
· Upokojuje akútne podráždenie pokožky.
· Zlepšuje ppružnosť pokožky.

ČIERNA RÍBEZLA
· Nenasýtené mastné kyseliny.
· Posilňuje prirodzenú kožnú bariéru.

Aplikácia

Hypersenzitívny make-up BEIGE nanášajte na očistenú pleť. Aplikujte denne v potrebnom množstve na citlivú, alebo problematickú pleť.

dadosens-dekor-aplikacia-korektor
Podrobnosti
SKU600864
UrčenieTvár, Make-up
EAN4011140211603
VýrobcaDADO Cosmed GmbH.
Produktová líniaDekoratívna Kozmetika
Typ pletiSuchá, atopická pokožka, Mastná pokožka, akné, neskoré akné, Citlivá a alergická pokožka, Kuperózna a začervenaná pokožka, Zrelá pokožka, anti-aging
Balenie30 ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktHypersenzitívny Make up HAZEL na citlivú až začervenanú pleť
Your Rating
  • Aqua [Water] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • Caprylyl Caprylate/Caprate Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • Defensil® Plus Balónovec. Výťažok z tejto tropickej rastliny je bohatý na fytosteroly, flavonoidy, saponíny a triesloviny. Má utišujúci a protizápalový účinok na pokožku.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77492 [Iron Oxides] CI 77492 = Žltá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77499 [Iron Oxides] CI 77499 = Čierna farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • Cyclodextrin Cyklodextrín. Molekula cukru vyrobená z rastlinného škrobu pomocou enzymatickej konverzie. Schopná absorbovať oleje a podobné látky, napr. prebytočný kožný maz, má zmatňujúci účinok. Môže byť tiež použitá ako transportér aktívnych zložiek.
  • Disteardimonium Hectorite Zahusťovadlo / pomocná látka. Zahusťovacia a stabilizačná látka pre emulzie, derivované z ílovitého minerálneho hektoritu.
  • Dodecane Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • Ethylhexylglycerin Ethylhexylglycerin. Látka rastlinného pôvodu s antimikrobiálnym a deo (pohlcujúcim pachy) účinkom.
  • Glycerin Glycerín. Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • Slnečnicový Olej Slnečnicový olej z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Slnečnicový olej sa podobá lipidom v našom kožnom tkanive. Pri aplikácii na pokožku sa ľahko vstrebáva a preniká rýchlo do hlbších vrstiev. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti. Je vhodný na všetky typy pleti. Má dobrú kožnú kompatibilitu. Vyhladzuje a ošetruje pokožku a vlasy.
  • Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables Koncentrát z organického slnečnicového oleja. Obzvlásť vysoký obsah nezmydliteľných lipidov (vrátane fytosterolov, tokoferolu a esenciálnych mastných kyselín) prispieva k udržaniu epidermálnej bariéry a k ukľudneniu narušenej kožnej bariéry.
  • Heptyl Undecylenate Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • Hydrogenated Castor Oil Hydrogenovaný ricínový olej vzniká hydrogenáciou, čo je proces na redukciu alebo nasýtenie organických zlúčenín. Tepelný proces, ktorým ricínový olej prejde, zmení jeho štruktúru na voskovú látku, jantárovo sfarbenú. Takto vzniknutý hydrogenovaný (stužený) olej sa používa ako emulgačné činidlo (zlepšuje schopnosť tvoriť emulzie), zmäkčovadlo, rozpúšťadlo a vonná prísada. Okrem toho, že zmäkčuje kožu, znižuje povrchové napätie a zlepšuje štruktúru a stabilitu kozmetických prípravkov. Nemá dráždivé a negatívne účinky. Olej má výborné zmäkčujúce a regeneračné účinky nielen na suchú namáhanú pokožku, ale aj slabé lámavé vlasy a nechty. Efektívne spomaľuje proces predčasného starnutia pleti. Veganská alternatíva k včeliemu vosku.
  • Hydrogenated Lecithin Hydrogenovaný lecitín. Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky.
  • Magnesium Stearate Stearan horečnatý. Stabilizuje hustotu emulzie. Zlepšuje priľnavosť kompaktných púdrov. Stearan horečnatý vzniká spojením síranu horečnatého (napr. Súčasť morskej vody) a kyseliny stearovej (tá sa prirodzene vyskytuje v rastlinných tukoch).
  • Octyldodecanol Octyldodecanol je mastný alkohol získaný z rastlinných olejov. Táto čistá, bezfarebná kvapalina sa používa ako emulgátor, rozpúšťadlo, vonné činidlo a zmäkčovadlo. Zlepšuje textúru výrobku, zahusťuje a je dobrou alternatívou k silikónom a parabénom. Vyhladzuje a zvlhčuje pokožku a vlasy, stabilizuje pleťové krémy, pridáva sa do make-upov, prostriedkov osobnej hygieny a ďalších kozmetických produktov. Látka je bezpečná pre ľudské zdravie. Je vhodný pre vegánov. Nezanecháva na pokožke mastný film.
  • Phenoxyethanol Phenoxyethanol je konzervačná látka, ktorá sa pridáva do kozmetických produktov, aby spomalila rast nežiaducich baktérií, zafixovala vonné látky (zabraňuje rýchlemu odparovaniu), a tým chránila produkt pred znehodnotením a predĺžila jeho trvanlivosť. Táto bezfarebná, mierne viskózna olejovitá kvapalina, rozpustná vo vode a oleji, sa prirodzene vyskytuje napríklad v zelenom čaji alebo čakanke. Pridáva sa do pleťových prípravkov (podkladové a hydratačné krémy), telovej a vlasovej kozmetiky (šampóny, vlasové gély, kondicionéry, telové krémy) a rovnako tak aj do dekoratívnej kozmetiky (očné tiene a linky, riasenky, make-upy, púdre).
  • Ríbezľa Čierna Olej zo semien čiernych ríbezlí. Je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, regeneruje a chráni pokožku. So svojimi protizápalovými vlastnosťami je ideálny pre citlivú pokožku. Je významnou vitamínovú bombou a účinným antioxidantom, ktorý chráni bunky.
  • Rosmarinus Officinalis Leaf Extract [Rosemary] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • Silica Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • Sodium Chloride Chlorid sodný/kuchynská soľ. Chlorid sodný je soľ, ktorá sa prirodzene vyskytuje v morskej vode alebo ako kamenná soľ. Používa sa predovšetkým ako zahusťovadlo prípravkov, prípadne pomáha znižovať ich viskozitu. Má tonizačné, čistiace, antiseptické, abrazívne a adstrigentné účinky. Na pleť pôsobí hydratačne, ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je potom spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.
  • Sorbitol Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • Squalane Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Svojim zložením je veľmi podobný prirodzenému kožnému mazu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu. Je nekomedogénny, vhodný pre mladú a problematickú pleť, avšak pomáha tiež znižovať výskyt vrások. Pomáha s rozštiepenými a poškodenými končekami vlasov.
  • Talc Práškový mastenec. Mastenec je prirodzene sa vyskytujúci mäkký minerál. Skladá sa z kremíka, horčíka, kyslíka a vodíka. Slúži ako surovina pre prášky, kvôli dobrým lepivým vlastnostiam. Pre spoločnosť BÖRLIND sa používa mastenec bez azbestu.
  • Tocopherol Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • Zinc Oxide Oxid zinočnatý je prírodný minerál, ktorý ponúka vysoke krytie a odráža UV žiarenie. Oxid zinočnatý je mikropigment minerálneho pôvodu. Tento bielo sfarbený prášok je považovaný za najstaršiu známu rudu zinku. V prírode sa nachádza vo forme červenej rudy zinkovej alebo nerastu zinkitu (kalamínu) Absorbuje, odráža alebo rozptyľuje UV žiarenie, a tým pokožku chráni. Má mierne protizápalové, adstringentné a antiseptické vlastnosti a je odolný proti baktériám a plesniam, podporuje hojenie rán.
  • Zinc Sulfate Síran zinočnatý. Stabilizuje emulzie.
  • Olive Oil Polyglyceryl-6 Esters
  • Polyglyceryl-6 Pentaoleate