Dekoratívna Kozmetika

Hypersenzitívny olej na pery

13,50 € / 7 ml
Dostupnosť: Skladom
NOVÉ
SKU
601870
Bledoružový olej na pery chráni a vyživuje. Intenzívne sa stará aj o tie najcitlivejšie pery a zanecháva ich jemné a hladké.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Certifikát zaručuje dodržiavanie najvyšších štandardov vo výrobe.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Nepoužívame živočíšne výťažky alebo výrobky testované na zvieratách.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE PRUŽNOSŤ
- REDUKUJE POPRASKANÉ PERY

Hypersenzitívny olej na pery bledoružovej farby chráni a poskytuje výživnú starostlivosť o pery. Dodáva pokožke príjemný a hodvábny pocit a zanecháva žiarivý lesk bez lepenia.

Hlavné zložky:

  • RICÍNOVÝ OLEJ
    Preniká hlboko do rohovitej vrstvy pokožky, preto dokáže intenzívne vyživiť a regenerovať. Má tiež výrazné posilňujúce účinky na pokožku.
  • ZLOŽKA OLIVOVÉHO A KOKOSOVÉHO TUKU
    Tuková zložka získaná z olivového a kokosového oleja má ošetrujúci účinok na pokožku a slúži na dodanie konzistencie.
  • VITAMÍN E

    Ako antioxidant chráni pred voľnými radikálmi a tým aj pred predčasným starnutím pokožky. Tiež zabraňuje poškodeniu pokožky súvisiacemu s UV žiarením.


DADO SENS Dermocosmetics - prírodná dermokozmetika založená na prírode s extrémne vysokými nárokmi na citlivú pokožku. Kvalita, čistota a bezpečnosť potvrdená certifikačnou organizáciou CSE "Certified sustainable economics".

Vyhýbame sa neovereným a sporným látkam. Obsahuje 0% hliníkových solí, 0% živočíšnych výťažkov, 0% PEG, 0% minerálnych olejov, 0% parafínov, 0% syntetických glykolov, 0% silikónov, 0% ftalátov, 0% etanolamínov, 0% oxybenzónov, 0% formaldehydu, 0% syntetických vôní, 0% mikroplastov. Niektoré produkty sú úplne 0% bez lepku a vegan!

Aplikácia


Olej naneste na pery aplikátorom. Podľa potreby opakujte.

Podrobnosti
SKU601870
UrčenieTvár, Make-up
EAN4011140215083
VýrobcaDADO Cosmed GmbH.
Produktová líniaDekoratívna Kozmetika
Typ pletiSuchá, atopická pokožka, Mastná pokožka, akné, neskoré akné, Citlivá a alergická pokožka, Kuperózna a začervenaná pokožka, Zrelá pokožka, anti-aging
Balenie7 ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktHypersenzitívny olej na pery
Your Rating
  • Acacia Senegal Gum Arabská guma. Lepkavá šťava z niekoľkých druhov agátu. Používa sa na vytvorenie filmu, napr. v maskare zlepšuje priľňavosť farebných častíc k riasam. Má tiež spevňujúci a protivráskový efekt v prípravkoch starostlivosti o pleť aj telo.
  • Kyselina Citrónová Kyselina citrónová. Získaná fermentáciou zo substrátu kukurice. Používa sa na reguláciu hodnoty pH v kozmetike.
  • Slnečnicový Olej Slnečnicový olej z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Slnečnicový olej sa podobá lipidom v našom kožnom tkanive. Pri aplikácii na pokožku sa ľahko vstrebáva a preniká rýchlo do hlbších vrstiev. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti. Je vhodný na všetky typy pleti. Má dobrú kožnú kompatibilitu. Vyhladzuje a ošetruje pokožku a vlasy.
  • Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables Koncentrát z organického slnečnicového oleja. Obzvlásť vysoký obsah nezmydliteľných lipidov (vrátane fytosterolov, tokoferolu a esenciálnych mastných kyselín) prispieva k udržaniu epidermálnej bariéry a k ukľudneniu narušenej kožnej bariéry.
  • Maltodextrin Maltodextrín. Maltodextrín je prírodná látka, získaná hydrolýzou z rastlinného škrobu, najčastejšie zemiakového, kukuričného alebo ryžového. V kozmetike má funkciu stabilizátora. Pomáha udržiavať jednotlivé zložky v produkte v hladkej konzistencii a celkovo konzistenciu stabilizuje. Čiastočne zlepšuje prenikanie aktívnych látok do pokožky a znižuje riziko podráždenia pleti pri používaní týchto aktívnych látok, ako sú napríklad ovocné kyseliny.
  • Octyldodecanol Octyldodecanol je mastný alkohol získaný z rastlinných olejov. Táto čistá, bezfarebná kvapalina sa používa ako emulgátor, rozpúšťadlo, vonné činidlo a zmäkčovadlo. Zlepšuje textúru výrobku, zahusťuje a je dobrou alternatívou k silikónom a parabénom. Vyhladzuje a zvlhčuje pokožku a vlasy, stabilizuje pleťové krémy, pridáva sa do make-upov, prostriedkov osobnej hygieny a ďalších kozmetických produktov. Látka je bezpečná pre ľudské zdravie. Je vhodný pre vegánov. Nezanecháva na pokožke mastný film.
  • Ríbezľa Čierna Olej zo semien čiernych ríbezlí. Je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, regeneruje a chráni pokožku. So svojimi protizápalovými vlastnosťami je ideálny pre citlivú pokožku. Je významnou vitamínovú bombou a účinným antioxidantom, ktorý chráni bunky.
  • Ricínový Olej Ricínový olej z ekologického poľnohospodárstva. Zo semien ricínovej rastliny. Bohatý olej, ktorý zjemňuje a ošetruje pokožku, a tiež poskytuje perám dlhotrvajúcu starostlivosť a lesk. Ricínový olej má silne premasťujúce účinky. Je vhodný na regeneráciu pooperačných jaziev i veľmi suchej pokožky, dokonca sa používa na odstránenie niektorých druhov bradavíc. Pokožku inak pomáha zmäkčovať, mierni jej podráždenie a výborne v nej viaže vlhkosť. Ricínový olej je vhodný tiež k starostlivosti o pokožku hlavy, a to pri ťažkostiach s lupinami alebo pri padaní vlasov. Podporuje rast obočia, rias i nechtov.
  • Rosmarinus Officinalis Leaf Extract [Rosemary] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • Silica Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • Tocopherol Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
Odporúčané produkty