Dekoratívna Kozmetika

Hypersenzitívny vysúvací rúž na pery ROSE

15,90 € / 2 g
Dostupnosť: Skladom
NOVÉ
SKU
601869
Hypersenzitívny lesk na pery NUDE dodáva perám prirodzenú, jemnú farbu a zároveň sa o ne intenzívne stará. Popraskané pery sú pružné a majú hladký a jemný povrch.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Certifikát zaručuje dodržiavanie najvyšších štandardov vo výrobe.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Nepoužívame živočíšne výťažky alebo výrobky testované na zvieratách.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE PRUŽNOSŤ
- REDUKUJE POPRASKANÉ PERY

Hypersenzitívny rúž na pery ROSE dodáva perám nádych prirodzenej, jemnej farby a zároveň sa o ne intenzívne stará. Popraskané pery sú pružné a majú úhľadný a jemný povrch. Vďaka špeciálne tvarovanej špičke sa krémová textúra nanáša obzvlášť presne. Perfektne sa hodí do kabelky.

Hlavné zložky:

  • KANDELILOVÝ VOSK
    Vosk získaný z listov kríka kandelily je veľmi pevný rastlinný vosk. Používa sa na udržanie konzistencie.
  • ČIERNE RÍBEZLE
    Olej z ríbezlí je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny. Má ošetrujúci, regeneračný a protizápalový účinok. Posilňuje prirodzenú kožnú bariéru.
  • EXTRAKT Z OLIVOVÉHO OVOCIA
    Olej získaný z olív má zvlhčujúci účinok a dodáva pokožke pružnosť.

DADO SENS Dermocosmetics - prírodná dermokozmetika založená na prírode s extrémne vysokými nárokmi na citlivú pokožku. Kvalita, čistota a bezpečnosť potvrdená certifikačnou organizáciou CSE "Certified sustainable economics".

Vyhýbame sa neovereným a sporným látkam. Obsahuje 0% hliníkových solí, 0% živočíšnych výťažkov, 0% PEG, 0% minerálnych olejov, 0% parafínov, 0% syntetických glykolov, 0% silikónov, 0% ftalátov, 0% etanolamínov, 0% oxybenzónov, 0% formaldehydu, 0% syntetických vôní, 0% mikroplastov. Niektoré produkty sú úplne 0% bez lepku a vegan!

Aplikácia

Kozmetický prípravok aplikujte na suché pery podľa potreby niekoľkokrát za deň.

Podrobnosti
SKU601869
UrčenieTvár, Make-up
EAN4011140215076
VýrobcaDADO Cosmed GmbH.
Produktová líniaDekoratívna Kozmetika
Typ pletiSuchá, atopická pokožka, Mastná pokožka, akné, neskoré akné, Citlivá a alergická pokožka, Kuperózna a začervenaná pokožka, Zrelá pokožka, anti-aging
Balenie2 g
Write Your Own Review
Hodnotený produktHypersenzitívny vysúvací rúž na pery ROSE
Your Rating
  • Ascorbyl Palmitate Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • Kyselina Citrónová Kyselina citrónová. Získaná fermentáciou zo substrátu kukurice. Používa sa na reguláciu hodnoty pH v kozmetike.
  • Mica Mica. Sľuda je prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • Silica Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • Talc Práškový mastenec. Mastenec je prirodzene sa vyskytujúci mäkký minerál. Skladá sa z kremíka, horčíka, kyslíka a vodíka. Slúži ako surovina pre prášky, kvôli dobrým lepivým vlastnostiam. Pre spoločnosť BÖRLIND sa používa mastenec bez azbestu.
  • Tin Oxide Oxid cínu. Prírodné minerálny. Používa sa ako nosič, napr farebných pigmentov. Veľmi kompatibilný s pokožkou. Má abrazívnu funkciu a reguluje viskozitu kozmetických prípravkov. Nájdeme ho predovšetkým v dekoratívnej kozmetike (v očných tieňoch, rúžoch, a pod.)
  • Tocopherol Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
Odporúčané produkty