PURDERM

Čistiace mlieko pre mastnú, problematickú pokožku

Hodnotenie:
87 % of 100
12,90 € / 100 ml
Dostupnosť: Skladom
SKU
600822
Čistiace mlieko jemne ošetruje problémovú pleť v každom veku do hĺbky pórov. Rozpustí zhrohovatenú pokožku, uvoľní upchaté póry a podporí odplavovanie kožného mazu. Pokožku čistí bez toho, aby ju vysušovalo.
  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Certifikát zaručuje dodržiavanie najvyšších štandardov vo výrobe.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Nepoužívame živočíšne výťažky alebo výrobky testované na zvieratách.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE ČISTENIE
+ PODPORUJE KOMFORT

Čistiace mlieko línie PURDERM od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS jemne ošetruje problémovú pleť v každom veku až do hĺbky pórov. Jemne rozpustí zrohovatenú pokožku, uvoľní upchaté póry a podporí odplavovanie kožného mazu. Obsahuje jemné tenzidy, sorbitol a má priaznivé pH, ktoré pokožku čistia bez toho, aby ju vysušovali.

Je vhodným doplnkom terapeutickej starostlivosti o akné a neskoré akné aj pre citlivú pleť. Každodenné čistenie je vhodné aj pre mužov s mastnou pokožkou.

Hlavné zložky:

JEMNÉ TENZIDY
· Šetrne čistia pokožku bez toho, aby ju vysušovali.


DADO SENS Dermocosmetics - prírodná dermokozmetika založená na prírode s extrémne vysokými nárokmi na citlivú pokožku. Kvalita, čistota a bezpečnosť potvrdená certifikačnou organizáciou CSE "Certified sustainable economics".

Vyhýbame sa neovereným a sporným látkam. Obsahuje 0% hliníkových solí, 0% živočíšnych výťažkov, 0% PEG, 0% minerálnych olejov, 0% parafínov, 0% syntetických glykolov, 0% silikónov, 0% ftalátov, 0% etanolamínov, 0% oxybenzónov, 0% formaldehydu, 0% syntetických vôní, 0% mikroplastov. Niektoré produkty sú úplne 0% bez lepku a vegan!

Aplikácia

Kozmetický prípravok používajte ráno a večer. Aplikujte na navlhčenú pokožku, masírujte, až kým sa nevytvorí pena, počkajte minútu a opláchnite vlažnou vodou.

dadosens-purderm-aplikacia-cistiace-mlieko
Podrobnosti
SKU600822
UrčenieTvár
EAN4011140211481
VýrobcaDADO Cosmed GmbH.
Produktová líniaPURDERM
Typ pletiMastná pokožka, akné, neskoré akné
Balenie100 ml
KategóriaČistenie pleti
Write Your Own Review
Hodnotený produktČistiace mlieko pre mastnú, problematickú pokožku
Your Rating
  • Aqua [Water] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • Aroma [Fragrance] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • Ascorbyl Palmitate Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • Behenyl Alcohol Behenylalkohol. Tuková zložka (mastný alkohol) získaná zo semien stromu moringa. Prirodzene sa vyskytuje aj v ľudskej pokožke. Stará sa o pokožku a je zahusťovadlom pre emulzie. ,
  • Benzyl Alcohol Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • Mliečne Tenzidy Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • Glycerin Glycerín. Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • Glyceryl Stearate Emulgátor z rastúcich surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová. Spojuje olej a vodu. Stará sa o pokožku.
  • Hydrogenated Palm Glycerides Citrate Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín, rastlinný tuk a kyselina citrónová. Kyselina citrónová je organická kyselina bežne sa vyskytujúca v citrusových plodoch. Vďaka svojej vysokej acidite (kyslosti) sa v kozmetike používa ako látka upravujúca pH prípravkov i pokožky. Má antibakteriálne a antimykotické účinky. Umožňuje premiešanie dvoch za normálnych okolností nemiešateľných látok napr. Vody a oleja. Pokožku udržuje hydratovanú. Má tiež antioxidačné účinky.
  • Lauryl Glucoside Lauryl Glucoside je povrchovo aktívna, neiónová látka, ktorá pomáha zlúčiť dohromady vodu, oleje a nečistoty tak, aby mohla byť pokožka bez problémov očistená. Je vyrobená z glukózy a lauryl alkoholu. V prírodnej kozmetike sa používa ako tenzid, ktorý dokáže nahradiť sulfáty a ďalšie penivé chemikálie. Je súčasťou čistiacich produktov, šampónov alebo sprchových gélov. Vytvára bohatú penu a je vhodná aj pre deti a citlivú kožu. Lauryl Glucoside je šetrný k pokožke, nevysušuje a nedráždi a udžuje jej rovnováhu. Naviac je biologicky odbúrateľný a šetrný k životnému prostrediu.
  • Lecithin Lecitín je látka prírodného pôvodu. Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • Palmitic Acid Kyselina palmitová je mastná kyselina rastlinného pôvodu. Jej najhlavnejšou prednosťou je schopnosť spomaliť starnutie pokožky až o 50%. Vyhladzuje. Podieľa sa na tvorbe emulzií, ztransparentňuje produkt, vytvára penu a má mierne čistiace schopnosti. Emulgátor.
  • Phenoxyethanol Phenoxyethanol je konzervačná látka, ktorá sa pridáva do kozmetických produktov, aby spomalila rast nežiaducich baktérií, zafixovala vonné látky (zabraňuje rýchlemu odparovaniu), a tým chránila produkt pred znehodnotením a predĺžila jeho trvanlivosť. Táto bezfarebná, mierne viskózna olejovitá kvapalina, rozpustná vo vode a oleji, sa prirodzene vyskytuje napríklad v zelenom čaji alebo čakanke. Pridáva sa do pleťových prípravkov (podkladové a hydratačné krémy), telovej a vlasovej kozmetiky (šampóny, vlasové gély, kondicionéry, telové krémy) a rovnako tak aj do dekoratívnej kozmetiky (očné tiene a linky, riasenky, make-upy, púdre).
  • Potassium Cetyl Phosphate Emulgátor. Táto povrchovo aktívna látka sa v kozmetike používa ako tenzid (čistiaci prostriedok) a zmenšuje povrchové napätie a umožňuje tvorenie emulzií. Nájdeme ju v šampónoch, pleťových čistiacich prostriedkoch, v produktoch ochrany proti slnečnému žiareniu a pod. Používa sa v kombinácii s inými emulgátormi v nízkej koncentrácii pre zlepšenie dlhodobej stability emulzií.
  • Sorbitol Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • Stearic Acid Kyselina stearová je mastná kyselina, ktorá sa získava z rastlinných tukov. Slúži ako emulgátor a pomáha spájať vodu a olej v kréme. Kyselina stearová slúži tiež ako detergent, pomáha odstraňovať nečistoty a špinu a zlepšuje čistiace schopnosti produktu. Vyhladzuje. Kyselinu stearovú môžeme nájsť napríklad v krémoch alebo v mydlách.
  • Tocopherol Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • Xanthan Gum Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Je to veľmi stabilná látka odolná náročnejším podmienkam, predlžuje tak trvanlivosť prípravku. Nespôsobuje alergie a nemá žiadne negatívne účinky na pleť. Na pleť tak pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film. Celkovo pleť po aplikácii pôsobí na dotyk i na pohľad zdravším dojmom.
Odporúčané produkty