PURDERM

Roll on na vyrážky pre mastnú, problematickú pokožku

Hodnotenie:
100 % of 100
Bežná cena 11,50 € / 10 ml Znížená cena 8,63 € / 10 ml
Dostupnosť: Skladom
-25%
SKU
600825
Efektívny roll-on predstavuje rýchlu SOS starostlivosť, napomáha regulácii kožného mazu a cielene znižuje výskyt vyrážok a uhrov. Môže tvoriť súčasť liečby akné ale aj neskoré akné.
  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Certifikát zaručuje dodržiavanie najvyšších štandardov vo výrobe.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Nepoužívame živočíšne výťažky alebo výrobky testované na zvieratách.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE ČISTENIE
– REDUKUJE NEČISTOTY POKOŽKY

Roll On na vyrážky z produktovej línie PURDERM od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS jemne a efektívne pomáha problémovej pleti v každom veku prinavrátiť dobrý vzhľad. Predstavuje rýchlu SOS starostlivosť kdekoľvek ste. Vďaka svojím keratolytickým vlastnostiam a regulácii kožného mazu pomáha kyselina mliečna, salicylát sodný a zinok rýchlo a cielene znižovať výskyt vyrážok a uhrov. Alantoín a výťažok z koreňa sladkého drievka upokojujú ľahké začervenania a mierne zapálené miesta.

Je vhodným doplnkom terapeutickej starostlivosti o akné a neskoré akné aj pre citlivú pleť. Každodenné čistenie je vhodné aj pre mužov s mastnou pokožkou.

Hlavné zložky:

KYSELINA MLIEČNA
· Pôsobí proti vyrážkam a čiernym bodkám.
· Reguluje tvorbu kožného mazu.

SALICYLÁT SODNÝ
· Pôsobí proti vyrážkam a čiernym bodkám.
· Reguluje tvorbu kožného mazu.

ZINOK
. Zmenšuje póry.
· Pôsobí proti vyrážkam a čiernym bodkám.
· Reguluje tvorbu kožného mazu.

ALANTOÍN
· Vyživuje a ochraňuje pokožku.
· Upokojuje svrbenie.
· Podporuje tvorbu nového tkaniva.

KOREŇ SLADKÉHO DRIEVKA
· Má upokojujúci účinok a redukuje podráždenie pokožky.
· Jeho antioxidačné vlastnosti chránia pokožku pred predčasným starnutím.


DADO SENS Dermocosmetics - prírodná dermokozmetika založená na prírode s extrémne vysokými nárokmi na citlivú pokožku. Kvalita, čistota a bezpečnosť potvrdená certifikačnou organizáciou CSE "Certified sustainable economics".

Vyhýbame sa neovereným a sporným látkam. Obsahuje 0% hliníkových solí, 0% živočíšnych výťažkov, 0% PEG, 0% minerálnych olejov, 0% parafínov, 0% syntetických glykolov, 0% silikónov, 0% ftalátov, 0% etanolamínov, 0% oxybenzónov, 0% formaldehydu, 0% syntetických vôní, 0% mikroplastov. Niektoré produkty sú úplne 0% bez lepku a vegan!

Aplikácia

Kozmetický produkt určený na vyrážky a zápaly opatrne nanášajte na postihnuté miesta niekoľkokrát za deň.

dadosens-purderm-aplikacia-roll-on
Podrobnosti
SKU600825
UrčenieTvár
EAN4011140211511
VýrobcaDADO Cosmed GmbH.
Produktová líniaPURDERM
Typ pletiMastná pokožka, akné, neskoré akné
Balenie10 ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktRoll on na vyrážky pre mastnú, problematickú pokožku
Your Rating
  • Alcohol Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • Alantoín Alantoín. Prírodná aktívna zložka, ktorá sa nachádza napríklad v kostihoji a pagaštane konskom. Má regeneračný účinok na tkanivo a zmierňuje podráždenie.
  • Aqua [Water] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides Rastlinné glykozidy na báze pšeničných otrúb, získané z mastných alkoholov (z kokosového oleja a palmového oleja) a glukózy (z pšenice). Povrchovo aktívne činidlo a rozpúšťadlo získané zo surových rastlín.
  • Chondrus Crispus Powder [Carrageenan] Karagenan. Prírodná gélová látka získaná z červených a fialových morských rias, pozostávajúca zo zmesi polysacharidov. Používa sa ako zahusťovadlo alebo emulgátor.
  • Kyselina Citrónová Kyselina citrónová. Získaná fermentáciou zo substrátu kukurice. Používa sa na reguláciu hodnoty pH v kozmetike.
  • Sladké Drievko Draselná soľ glycyrhizínovej kyseliny. Účinná zložka získaná z koreňa sladkého drievka. Zmierňuje podráždenie.
  • Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides Rozpúšťadlo a emulgátor. Je to látka prírodného pôvodu. Vzniká glykozyláciou alkoholov získaných z hydrolyzátov pšeničných otrúb a stebiel. Zjemňuje, hydratuje a upokojuje pokožku.
  • Glyceryl Caprylate Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • Kyselina Mliečna / Mliečne Peptidy Kyselina mliečna. Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.
  • Ovocné Kyseliny Kyselina jablčná. Ovocná kyselina. Jedna z alfa hydroxykyselín (AHA). Má hydratačné, antioxidačné a protizápalové vlastnosti. Vyhladzuje a zjemňuje pokožku. Kožné/pigmentové škvrny sa rýchlejšie odstraňujú. Využíva sa pre vyrovnanie pH výrobkov. Má tiež výborné exfoliačné účinky vďaka obsahu AHA kyselín, podporuje hydratáciu pokožky a stimuluje v nej produkciu kolagénu.
  • Polyglyceryl-5 Oleate Emulgátor z rastlinných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina olejová. Používa sa ako alternatíva k polyetylénglykolu (PEG) a trietanolamínu (TEA). Je to vynikajúci, jemný emulgátor, ktorý zlepšuje väzbu vody a oleja vo výrobku a podporuje jeho dobrú textúru, tiež napomáha stabilizácii produktu a funguje ako povrchovo aktívna látka. Zmäkčuje pokožku. Je schválený pre použitie v certifikovanej prírodnej kozmetike, je vhodný pre vegánov.
  • Sodium Cocoyl Glutamate Sodium Cocoyl Glutamate je prírodný tenzid, povrchovo aktívna látka, ktorá pomáha spojiť vodnú a olejovú zložku. Vďaka tomu pomáha odstraňovať nečistoty, v prírodnej kozmetike nahrádza funkciu sulfátov. Je vhodný aj pre citlivú pokožku, nedráždi a zbytočne nevysušuje. Vyrába sa najčastejšie z kokosového oleja. Nájdeme ho v šampónoch, v sprchových alebo čistiacich pleťových gelích.
  • Sodium Salicylate Sodná soľ kyseliny salicylovej. Používa sa v zložení produktov určených na problematickú alebo zrelú pleť. Okrem toho, že salicylát sodný pôsobí ako konzervant a denaturačný prostriedok, má v kozmetike tiež antimikrobiálne a protizápalové účinky.Jemne rozpúšťa rohovinu pokožku, má mierny exfoliačný efekt a chráni pokožku pred poškodením. Vyskytuje sa prirodzene v mnohých rastlinách, najznámejšou je vŕba.
  • Xanthan Gum Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Je to veľmi stabilná látka odolná náročnejším podmienkam, predlžuje tak trvanlivosť prípravku. Nespôsobuje alergie a nemá žiadne negatívne účinky na pleť. Na pleť tak pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film. Celkovo pleť po aplikácii pôsobí na dotyk i na pohľad zdravším dojmom.
  • Zinc Pca Zinc PCA je zinočnatá soľ kyseliny pyrrolidonkarboxylovej (PCA). Prirodzene sa vyskytuje v pokožke, kde má za úlohu udržiavať jej prirodzenú mieru vlhkosti. Je rozpustná vo vode či alkohole, v tukoch je naopak nerozpustná. Má adstringentné a antibakteriálne účinky a pomáha regulovať produkciu mazu, a z tohto dôvodu sa pridáva do kozmetických produktov určených pre mastnú alebo problematickú pleť. Okrem toho zlepšuje celkový stav pokožky trpiaci suchými šupinkami alebo seboroickú dermatitídou, podporuje jej hydratáciu a pružnosť. Zinc PCA sa pridáva do dezodorantov či antiperspirantov, pretože pomáha eliminovať rozklad baktérií spôsobujúcich nepríjemný zápach potu, a ako v zložení prípravkov na opaľovanie chráni pokožku pred predčasnými známkami starnutia, najmä pred tvorbou vrások. Pôsobí aj proti lupinám.
Odporúčané produkty