Regeneration E

VZORKA REGENERATION E línia na pokožku s potrebou regenerácie

1,50 € / 4x2 ml
Dostupnosť: Skladom
SKU
601072
Výnimočná anti-agingová starostlivosť o zrelú, citlivú pokožku.
  • Certifikát zaručuje dodržiavanie najvyšších štandardov vo výrobe.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Nepoužívame živočíšne výťažky alebo výrobky testované na zvieratách.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

Vzorka obsahuje:

  • REGENERATION E Jemné čistiace pleťové mlieko 2ml
    Čistiace pleťové mlieko od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS dôkladne a jemne odstraňuje nečistoty pleti z okolitého prostredia, make-up a reziduá metabolizmu citlivej pokožky. Spája v sebe kombináciu výnimočnej účinnosti a optimálnej pleťovej kompatibility.
  • REGENERATION E Spevňujúci pleťový gél/toner 2ml
    Pleťový gél od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS intenzívne hydratuje citlivú pleť a pleť, ktorá vyžaduje regeneráciu, upokojuje a posilňuje ju. Ektoínový omladzujúci komplex spomaľuje predčasné starnutie pleti a jemne podporuje jej obranný systém.
  • REGENERATION E Spevňujúci denný krém na citlivú pleť 2ml
    Očný krém od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS poskytuje pleti intenzívnu starostlivosť a potrebnú hydratáciu pre očné okolie. Zjemňuje vrásky, tmavé kruhy pod očami a opuchy.
  • REGENERATION E Energický očný krém na citlivú pleť 2ml
    Ultra jemný Denný krém od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS s neutrálnou vôňou predstavuje starostlivosť pre každého, koho pleť (už viac) neznesie bežné parfumované série. Dodáva pleti potrebnú hydratáciu a zjemňuje vrásky.

DADO SENS Regeneration E táto séria je určená pre zrelú, citlivú a jemnú pleť. S pribudajúcim vekom je naša pokožka tenšia, stráca vlhkosť a látky potrebné pre jej blaho. Mimoriadnú starostlivosť potrebuje citlivá, alebo alergická pokožka, ktorá je vystavená riziku ešte rýchlejšieho starnutia.

Anti-aging systém pôsobí proti predčasnému starnutiu, intenzívne zvlhčuje pleť, posilňuje pružnosť pleti a vitalitu. Biotin a zinok podporujú regeneráciu pleti, výťažok z koreňa sladkého dreva a termálna voda ukľudňujú podráždenú pleť. Výsledkom sú vyhladené vrásky a mladistvé vyžarovanie.

Podrobnosti
SKU601072
UrčenieTvár
EAN4011140782301
VýrobcaDADO Cosmed GmbH.
Produktová líniaREGENERATION E
Typ pletiSuchá, atopická pokožka, Citlivá a alergická pokožka, Zrelá pokožka, anti-aging
Balenie4x2 ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktVZORKA REGENERATION E línia na pokožku s potrebou regenerácie
Your Rating
  • Alcohol Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • Alantoín Alantoín. Prírodná aktívna zložka, ktorá sa nachádza napríklad v kostihoji a pagaštane konskom. Má regeneračný účinok na tkanivo a zmierňuje podráždenie.
  • Arginine Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • Ascorbyl Palmitate Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • Biotin Biotin/vitamin B7/vitamin B8/vitamin H/. Vitamin B komplex- dôležitý pre proteín a metabolizmus tukových buniek. Vitamín na ochranu kože. Nedostatok týhto vitamínov vedie k matnej, unavenej koži, ku lámaniu nechtov, poškodeniu vlasov a vypadávaniu vlasov.
  • Bisabolol (Alfa-) bisabolol. Pôsobí na pleť protizápalovo a upokojuje pokožku s antimikrobiálnym účinkom. Môže sa nachádzať v esenciálnom bergamotovom oleji, harmančekovom oleji a oleji kandejského stromu (vanilosmopsis erythropappa). Pre spoločnosť BÖRLIND sa používa iba bisabolol z trvalo udržateľných plantáží, ktoré sú certifikované podľa FSC, s cieľom chrániť brazílske vysočiny dažďových pralesov.
  • Caprylic/Capric Triglyceride Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • Capryloyl Glycine Povrchovo aktívna látka. Získaná z kyseliny kaprylovej (z kokosového oleja alebo oleja z palmových jadier) a aminokyseliny glycínu. Vynikajúca kožná znášanlivosť a je biologicky rozložiteľný.
  • Mliečne Tenzidy Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • Ektoín Ectoin. Aminokyselina produkovaná mikroorganizmami na ochranu pred dehydratáciou z tepla, UV žiarenia a vysokými koncentráciami soli. V kozmetike má tiež ochrannú funkciu pre pokožku a preto je ideálna pre prípravky na ochranu proti slnečnému žiareniu a výrobky na suchú a citlivú pokožku.
  • Ethylhexyl Stearate Etylhexyl-stearát. Olej rastlinného pôvodu, ktorý má priaznivý vplyv na pokožku. Rýchlo absorbčný a nemastný.
  • Glycerin Glycerín. Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • Glyceryl Stearate Emulgátor z rastúcich surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová. Spojuje olej a vodu. Stará sa o pokožku.
  • Hydrogenated Palm Glycerides Citrate Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín, rastlinný tuk a kyselina citrónová. Kyselina citrónová je organická kyselina bežne sa vyskytujúca v citrusových plodoch. Vďaka svojej vysokej acidite (kyslosti) sa v kozmetike používa ako látka upravujúca pH prípravkov i pokožky. Má antibakteriálne a antimykotické účinky. Umožňuje premiešanie dvoch za normálnych okolností nemiešateľných látok napr. Vody a oleja. Pokožku udržuje hydratovanú. Má tiež antioxidačné účinky.
  • Kyselina Mliečna / Mliečne Peptidy Kyselina mliečna. Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.
  • Lauryl Glucoside Lauryl Glucoside je povrchovo aktívna, neiónová látka, ktorá pomáha zlúčiť dohromady vodu, oleje a nečistoty tak, aby mohla byť pokožka bez problémov očistená. Je vyrobená z glukózy a lauryl alkoholu. V prírodnej kozmetike sa používa ako tenzid, ktorý dokáže nahradiť sulfáty a ďalšie penivé chemikálie. Je súčasťou čistiacich produktov, šampónov alebo sprchových gélov. Vytvára bohatú penu a je vhodná aj pre deti a citlivú kožu. Lauryl Glucoside je šetrný k pokožke, nevysušuje a nedráždi a udžuje jej rovnováhu. Naviac je biologicky odbúrateľný a šetrný k životnému prostrediu.
  • Lecithin Lecitín je látka prírodného pôvodu. Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • Makadamiový Olej Olej z makadamiového orecha patrí k jedným z najdrahších olejov na svete a to kvôli náročnému pestovaniu. Navyše makadamiové orechy sú veľmi tvrdé a je preto ťažké z nich olej vylisovať. Olej je pomerne hutný, má jemnú orieškovú chuť i vôňu. Obsahuje až 70% tuku a zo všetkých rastlinných olejov je zložením najpodobnejší ľudskému kožnému mazu, vďaka tomu makadamiový olej patrí k najefektívnejším pri ľudskú pokožku. Ďalej obsahuje z 80% nenasýtené mastné kyseliny, z toho 50% tvoria kyselina olejová a z 20% kyselina palmitoolejová (vyššie množstvo obsahuje už len rybí tuk), táto kyselina je nevyhnutná na udržanie elasticity pokožky. Makadamiový olej je tiež jeden z najvýživnejších olejov na svete, pretože je bohatý na omega 3, 6 a 7 mastné kyseliny, ďalej potom vitamín A, vitamín B1 (tiamín), vitamín B3 (niacín), vysoký podiel vitamínu E, vápnik, železo, fosfor, zinok a bielkoviny. Je veľmi stabilný, má pomerne dlhú životnosť, do pokožky sa veľmi rýchlo vstrebáva, bez toho, aby zanechal mastný film. Má antioxidačné účinky, chráni pred pôsobením vonkajších vplyvov, zmierňuje prvé známky starnutia a regeneruje. Po aplikácii je pokožka hodvábne jemná, hydratovaná, zvláčnená a posilnená. Vhodný na zrelú, suchú alebo citlivú pleť, neuškodí ani mastnému typu, lebo je nekomedogénny. Vlasom dodáva lesk a zdravý vzhľad, zjemňuje ich a zabraňuje lámaniu končekov (dokáže ochrániť pred vysušením a poškodením tepelnou úpravou).
  • Magnesium Sulfate Síran horečnatý. Stabilizátor emulzií. Síran horečnatý obsahuje vo svojej štruktúre horčík, síru a kyslík. Hovorí sa mu tiež Epsomská soľ, kedy svoj názov získal od mesta Epsom v grófstve Surrey v Anglicku, kde bol prvýkrát objavený.Je možné ju použiť aj ako peeling a pomáha čistiť póry.
  • P-Anisic Acid Kyselina anizová. Stabilizuje hodnotu pH kozmetiky a má antibakteriálny účinok. Prírodná alternatíva konzervantov. Má anti-aging účinok.
  • Panthenol Panthenol je alkoholový derivát získaný z kyseliny pantoténovej. Táto zložka sa prirodzene nachádza v rastlinách a je formou vitamínu B5. Používa sa ako zvhčovadlo, ľahko sa absorbuje do vrstiev pod povrchom pokožky, kde sa premieňa na kyselinu pantoténovú, ktorá sa v ľudskom tele prirodzene vyskytuje. Má protizápalové, antibakteriálne, regeneračné a upokojujúce účinky. Zlepšuje hydratáciu pokožky (viaže vlhkosť, zmäkčuje pleť, zanecháva ju vyhladenú a navracia jej prirodzenú rovnováhu), znižuje svrbenie pokožky, urýchľuje hojenie u epidermálnych rán (popáleniny, spáleniny, uštipnutia hmyzom).
  • Polyglyceryl-3 Oleate Emulgátor z rastlinných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina olejová.
  • Polyglyceryl-3 Polyricinoleate Emulgátor z obnoviteľných surových rastlín, vrátane rastlinného glycerínu a rastlinného tuku. Používa sa ako zmäkčovač pleti, zlepšuje jej viskozitu, upokojuje a udržuje ju zdravú. Pokožke poskytuje prirodzenú ochranu a nenarušuje kožný film, naopak pomáha jej hydratácii. Neupcháva póry a je tak vhodný aj do prípravkov proti akné.
  • Polyglyceryl-6 Stearate Emulgátor z rastlinných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová.
  • Retinyl Palmitate Retinyl palmitate je kombinácia čistého retinolu (vitamín A1) a kyseliny palmitovej, nasýtenej mastné kyseliny, ktoré je súčasťou palmového oleja z ekologického a trvalo udržateľného pestovania. Je to efektívny antioxidant, pomáhajúci redukovať vrásky, môže fungovať ako ochranný prostriedok proti UV žiareniu. Retinyl palmitate sa pridáva hlavne do výrobkov s anti-agingovým účinkom a tých, ktoré sú určené pre vyživenie suchej pokožky. Má exfoliačné účinky, odstraňuje staré kožné bunky. Ľahko sa vstrebáva do pokožky. Má regeneračné a prostistarnúce účinky. Pôsobí proti akné a rýchlo hojí.
  • Rhizobian Gum Filmotvorné činidlo. Gume podobný polysacharidový gél, s ktorým púštne rastliny chránia svoje korene pred dehydratáciou v symbióze s mikroorganizmami v časoch sucha. Má efekt vyhladzovania kože a viazania vlhkosti.
  • Smithsonite Extract Extrakt zo zinku. Zinok je dôležitý stopový prvok, ktorý podporuje regeneráciu pokožky a jej imunitného systému. Pre DADO SENS je extrahovaná z minerálnych hornín.
  • Sodium Cocoyl Glutamate Sodium Cocoyl Glutamate je prírodný tenzid, povrchovo aktívna látka, ktorá pomáha spojiť vodnú a olejovú zložku. Vďaka tomu pomáha odstraňovať nečistoty, v prírodnej kozmetike nahrádza funkciu sulfátov. Je vhodný aj pre citlivú pokožku, nedráždi a zbytočne nevysušuje. Vyrába sa najčastejšie z kokosového oleja. Nájdeme ho v šampónoch, v sprchových alebo čistiacich pleťových gelích.
  • Kyselina Hyalurónová Sodná soľ kyseliny hyalurónovej. Hyaluronát sodný má vynikajúcu schopnosť viazať vodu. Zvlhčuje a vyhladzuje. Pre spoločnosť BÖRLIND pochádza výlučne z biotechnologickej výroby, udržateľných, vegánskych zdrojov a bez GMO (geneticky modifikované organizmy), v ktorých sa rastlinný materiál a etanol fermentujú pomocou baktérií mliečneho kvasenia.
  • Sodium Lactate Sodná soľ kyseliny mliečnej. Súčasťou prirodzených hydratačných faktorov pokožky. Má hydratačné účinky. Má hydrofilné vlastnosti, býva tak v kozmetike používaný ako náhrada glycerínu. Pomáha zvlhčovať a hydratovať pokožku. Má aj antioxidačné a konzervačné vlastnosti.
  • Sorbitan Stearate Emulgátor rastlinného pôvodu. Táto povrchovo aktívna látka je zložená zo sorbitolu (tzv. alkoholický cukor prírodného pôvodu), ktorý sa vyskytuje v ovocí (najmä čerešniach a hruškách) a kyseliny stearovej. Emulgátory sú látky, ktoré umožňujú spojenie vodnej a olejovej bázy, čím dochádza k vytvoreniu emulzie. Hydratuje a viaže vlhkost.
  • Sorbitol Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • Squalane Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Svojim zložením je veľmi podobný prirodzenému kožnému mazu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu. Je nekomedogénny, vhodný pre mladú a problematickú pleť, avšak pomáha tiež znižovať výskyt vrások. Pomáha s rozštiepenými a poškodenými končekami vlasov.
  • Stearic Acid Kyselina stearová je mastná kyselina, ktorá sa získava z rastlinných tukov. Slúži ako emulgátor a pomáha spájať vodu a olej v kréme. Kyselina stearová slúži tiež ako detergent, pomáha odstraňovať nečistoty a špinu a zlepšuje čistiace schopnosti produktu. Vyhladzuje. Kyselinu stearovú môžeme nájsť napríklad v krémoch alebo v mydlách.
  • Stearyl Glycyrrhetinate Mastná kyselina glycyrhizínová. Účinná zložka v oleji rozpustnej forme, získaná z koreňa sladkého drievka. Zmierňuje podráždenie.
  • Sucrose Cocoate Emulgátory z obnoviteľných surovín: Trstinový alebo repný cukor a rastlinné tukové kyseliny z rôznych rastlinných olejov. Viažu olej a vodu, hydratujú pokožku.
  • Tocopherol Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • Tocopheryl Acetate Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Ak sa aplikuje na kožu, stáva sa vitamín E enzymatickou konverziou, a potom berie jeho antioxidačné účinky. Všetky vitamíny E fungujú ako antioxidanty a zabraňujú žltnutiu olejov a masiel. Vitamín E je životne dôležitý pre ľudské telo. Bojuje proti pôsobeniu voľných radikálov, zabraňuje predčasnému starnutiu (pigmentové škvrny, vrásky, strata pevnosti a pružnosti) a spomaľuje šupinatenie pokožky. V kozmetických prípravkoch sa používa aj ako konzervant.
  • Tribehenin Stužený rastlinný tuk. Získaný z repkového oleja. Zahusťovadlo. Vegánska alternatíva včelieho vosku.
  • Xanthan Gum Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Je to veľmi stabilná látka odolná náročnejším podmienkam, predlžuje tak trvanlivosť prípravku. Nespôsobuje alergie a nemá žiadne negatívne účinky na pleť. Na pleť tak pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film. Celkovo pleť po aplikácii pôsobí na dotyk i na pohľad zdravším dojmom.
  • Zinc Oxide Oxid zinočnatý je prírodný minerál, ktorý ponúka vysoke krytie a odráža UV žiarenie. Oxid zinočnatý je mikropigment minerálneho pôvodu. Tento bielo sfarbený prášok je považovaný za najstaršiu známu rudu zinku. V prírode sa nachádza vo forme červenej rudy zinkovej alebo nerastu zinkitu (kalamínu) Absorbuje, odráža alebo rozptyľuje UV žiarenie, a tým pokožku chráni. Má mierne protizápalové, adstringentné a antiseptické vlastnosti a je odolný proti baktériám a plesniam, podporuje hojenie rán.