DORUČENIE A DARČEK ZADARMO KU KAŽDEJ OBJEDNÁVKE NAD 59€

Prírodný deodorant sprej 24h

Hodnotenie:
100%
14,90 € / 75ml
Dostupnosť: Skladom
SKU
600860
Prírodný sprej je jemný deodorant určený na citlivú pleť a pleť s atopickým ekzémom. Spoľahlivo chráni pred tvorbou nepríjemného zápachu. Obsahuje Aloe vera a sladké drievko, ktoré pokožku upokojuje a hydratuje.
  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE SVIEŽOSŤ
- REDUKUJE ZÁPACH

Deosensitive sprej 24h z línie ŠPECIÁLNA STAROSTLIVOSŤ od certifikovanej dermokozmetiky DADO SENS na prírodnom základe je jemný deodorant na citlivú pleť a pre pleť s atopickým ekzémom. Formula bez hliníkových solí spoľahlivo chráni citlivú pokožku pred tvorbou nepríjemného zápachu. Praktický rozprašovač poskytuje precízne a príjemné sprejovanie. Obsahuje prírodné látky ako Aloe vera a sladké drievko, ktoré pokožku upokojujú a hydratujú.

Hlavné zložky:

KOREŇ SLADKÉHO DRIEVKA
· Má upokojujúci účinok a redukuje podráždenie pokožky.
· Jeho antioxidačné vlastnosti chránia pokožku pred predčasným starnutím.

ALOE VERA
· Zmierňuje podráždenie a hydratuje pokožku.

Aplikácia

Kozmetický prípravok nastriekajte na očistenú pokožku v podpazuší. Vhodné pre citlivú pokožku, neobsahuje hliníkové soli.

dadosens-specialna-aplikacia-deo-sprej

 dado sens dermokzmetika benefity dado sens dermokzmetika benefity dado sens dermokzmetika benefity

DADO SENS Dermocosmetics - prírodná dermokozmetika založená na prírode s extrémne vysokými nárokmi na citlivú pokožku. Kvalita, čistota a bezpečnosť potvrdená certifikačnou organizáciou CSE "Certified sustainable economics".

Vyhýbame sa neovereným a sporným látkam. Obsahuje 0% hliníkových solí, 0% živočíšnych výťažkov, 0% PEG, 0% minerálnych olejov, 0% parafínov, 0% syntetických glykolov, 0% silikónov, 0% ftalátov, 0% etanolamínov, 0% oxybenzónov, 0% formaldehydu, 0% syntetických vôní, 0% mikroplastov. Väčšina produktov je bez lepku a vegan!

Podrobnosti
SKU600860
UrčenieTelo
EAN4011140211641
VýrobcaDADO SENS
Typ pletiCitlivá pokožka
Balenie75ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktPrírodný deodorant sprej 24h
Your Rating
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE

    BIO ALOE VERA
    Obsahuje až 160 živín a vyznačuje sa výborným zadržiavaním vody v pokožke. Aloe vera pozostáva z aminokyselín, vitamínov, minerálov a enzýmov, ktoré pomáhajú pleť regenerovať, hydratovať a zároveň má silné upokojujúce a protizápalové účinky.

  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE

    SLADKÉ DRIEVKO
    Draselná soľ glycyrhizínovej kyseliny. Účinná zložka získaná z koreňa sladkého drievka. Zmierňuje podráždenie na pokožke.

  • FARNESOL Prirodzene sa vyskytuje v siliciach mnohých rastlín. V kozmetike sa objavuje ako bezfarebná olejovitá látka a svoje využitie nachádza vďaka jej sladko kvetinovej aróme (podobnej konvalinke). Je tiež prirodzenou súčasťou vitamínu K. Farnesol sa využíva hlavne ako prírodná parfumácia. Má tiež deo účinky, teda maskuje telesné pachy a prirodzenú vôňu neparfumovaných zložiek v prípravku.
  • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • TRIETHYL CITRATE Trietylcitrát. Deodorantová zložka, odvodená z etylalkoholu a kyseliny citrónovej, s dlhodobým účinkom. Potláča enzymatickú degradáciu/pokles tvorby potu,uvoľňovaním kyseliny citrónovej, čím zabraňuje tvorbe nepríjemného zápachu. Zabraňuje tvorbe nepríjemného telesného pachu spôsobeného bakteriálnym rozkladom.