DORUČENIE A DARČEK ZADARMO KU KAŽDEJ OBJEDNÁVKE NAD 59€

EXTRODERM

Telový / pleťový balzam mini na suchú, atopickú pokožku EXTRODERM

6,00 € / 50ml
Dostupnosť: Skladom
SKU
601394
Telový / pleťový balzam mini určený pre extrémne suchú, citlivú pokožku náchylnú na alergie. Intenzívna starostlivosť pre celé telo (tvár, telo, ruky). Pleť dlhodobo zvláčňuje a zabraňuje svrbeniu.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE ODOLNOSŤ
– REDUKUJE VYSUŠENIE

Pleťový a zároveň telový balzam línie EXTRODERM od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS mimoriadne jemne ošetruje a upokojuje suchú pokožku v každej vekovej kategórii. Omega komplex s olejom Inka-Omega, olejom zo semien boráka a vitamínom F podporuje zadržiavanie vlhkosti v pokožke a posilňuje jej prirodzenú odolnosť.

Pre vynikajúcu pleťovú kompatibilitu vhodné aj pre bábätká a deti. Môže tvoriť súčasť liečby atopickej dermatitídy a psoriázy.

Hlavné zložky:

OMEGA KOMPLEX
· Vyživuje pokožku a má protizápalové účinky.
· Posilňuje prirodzenú kožnú bariéru.
· Redukuje stratu hydratácie.

JOJOBOVÝ OLEJ
· Posilňuje prirodzenú kožnú bariéru.
· Zadržiava vlhkosť v pokožke.

Aplikácia

Ráno a večer, prípadne podľa potreby, naneste prípravok na telo. Jemne a rovnomerne rozotrite.

dadosens-extroderm-sampon

dado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefity
DADO SENS Dermocosmetics - prírodná dermokozmetika založená na prírode s extrémne vysokými nárokmi na citlivú pokožku. Kvalita, čistota a bezpečnosť potvrdená certifikačnou organizáciou CSE "Certified sustainable economics".

Vyhýbame sa neovereným a sporným látkam. Obsahuje 0% hliníkových solí, 0% živočíšnych výťažkov, 0% PEG, 0% minerálnych olejov, 0% parafínov, 0% syntetických glykolov, 0% silikónov, 0% ftalátov, 0% etanolamínov, 0% oxybenzónov, 0% formaldehydu, 0% syntetických vôní, 0% mikroplastov. Väčšina produktov je bez lepku a vegan!

Podrobnosti
SKU601394
UrčenieTvár, Telo
EAN4011140214048
VýrobcaDADO SENS
Produktová líniaEXTRODERM
Typ pletiSuchá, atopická pokožka
Balenie50ml
KategóriaPleťové krémy
Write Your Own Review
Hodnotený produktTelový / pleťový balzam mini na suchú, atopickú pokožku EXTRODERM
Your Rating
  • BORAGO OFFICINALIS SEED OIL

    OLEJ Z BORÁKOVÝCH SEMIEN
    Obsahuje veľké množstvo nenasýtených mastných kyselín, najmä kyseliny gama-linolénovej (GLA). Ideálny pre starostlivosť o suchú pokožku, pretože GLA posilňuje kožnú bariéru, čím zvyšuje elasticitu pokožky a znižuje transepidermálnu stratu vody.

  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]

    SÓJOVÝ OLEJ
    Sójový olej predstavuje významný zdroj vitamínu E, esenciálneho vitamínu s vysokým potenciálom v boji proti voľným radikálom a predchádzaniu predčasnému starnutiu. Jeho bohatá zásoba antioxidantov napomáha nielen ochrane pokožky pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, ale tiež posilňuje hydrolipidový plášť (ochrannú bariéru pleti).

  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".