DORUČENIE A DARČEK ZADARMO KU KAŽDEJ OBJEDNÁVKE NAD 59€

EXTRODERM

Šampón na suchú, atopickú pokožku EXTRODERM 200 ml

Hodnotenie:
93%
14,90 € / 200ml
Dostupnosť: Skladom
SKU
600819
Šampón určený pre extrémne suchú, citlivú a šupinatú pokožku hlavy. Šetrne čistí a upokojuje svrbenie hlavy. Je ideálny pre jemnú pokožku hlavy bábätok a malých detí.
  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE ČISTOTU
+ PODPORUJE KOMFORT

Šampón na vlasy z línie EXTRODERM od certifikovanej dermokozmetiky DADO SENS na prírodnom základe mimoriadne jemne čistí a upokojuje suchú, šupinatú a citlivú pokožku hlavy. Môže zmierniť svrbenie. Posilňuje štruktúru vlasu, dodáva lesk a objem. Obsahuje jemné tenzidy, soľ z mŕtveho mora a pantenol. Určený na každodenné umývanie vlasov.

Pre vynikajúcu pleťovú kompatibilitu vhodné aj pre bábätká a deti. Môže tvoriť súčasť liečby atopickej dermatitídy a psoriázy.

Hlavné zložky:

SOĽ Z MŔTVEHO MORA

· Upokojuje svrbenie.

JEMNÉ TENZIDY

· Šetrne čistia bez vysušovania pokožky.

Aplikácia

Jemne vmasírujte do mokrých vlasov, nechajte chvíľu pôsobiť a potom poriadne opláchnite vlažnou vodou.

dadosens-extroderm-sampon

dado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefity
DADO SENS Dermocosmetics - prírodná dermokozmetika založená na prírode s extrémne vysokými nárokmi na citlivú pokožku. Kvalita, čistota a bezpečnosť potvrdená certifikačnou organizáciou CSE "Certified sustainable economics".

Vyhýbame sa neovereným a sporným látkam. Obsahuje 0% hliníkových solí, 0% živočíšnych výťažkov, 0% PEG, 0% minerálnych olejov, 0% parafínov, 0% syntetických glykolov, 0% silikónov, 0% ftalátov, 0% etanolamínov, 0% oxybenzónov, 0% formaldehydu, 0% syntetických vôní, 0% mikroplastov. Väčšina produktov je bez lepku a vegan!

Podrobnosti
SKU600819
UrčenieVlasy
EAN4011140211948
VýrobcaDADO SENS
Produktová líniaEXTRODERM
Typ pletiSuchá, atopická pokožka
Typy vlasovSuché vlasy, Suchá pokožka hlavy, psoriáza
Balenie200ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktŠampón na suchú, atopickú pokožku EXTRODERM 200 ml
Your Rating
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • CAPRYL / CAPRAMIDOPROPYL BETAINE

    AKTÍVNA ČISTIACA LÁTKA
    Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).

  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • HYDROLYZED WHEAT PROTEIN Hydrolyzovaný pšeničný proteín. Získaný enzymatickou hydrolýzou pšeničných klíčkov. Dodáva vlasom vlhkosť a zlepšuje ich kompatibilitu a kondíciu.
  • LAURYL GLUCOSIDE Povrchovo aktívna, neiónová látka, ktorá pomáha zlúčiť dohromady vodu, oleje a nečistoty tak, aby mohla byť pokožka bez problémov očistená. Je vyrobená z glukózy a lauryl alkoholu. V prírodnej kozmetike sa používa ako tenzid, ktorý dokáže nahradiť sulfáty a ďalšie penivé chemikálie. Je súčasťou čistiacich produktov, šampónov alebo sprchových gélov. Vytvára bohatú penu a je vhodná aj pre deti a citlivú kožu. Je šetrný k pokožke, nevysušuje a nedráždi a udržuje jej rovnováhu. Je biologicky odbúrateľný a šetrný k životnému prostrediu.
  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • LEVULINIC ACID Kyselina levulová. Kyselina z fruktózy, ktorá stabilizuje hodnotu pH. Kyselina levulová je organická kyselina prirodzene sa vyskytujúca v rastlinách. Prírodný konzervant. Má antimikrobiálne účinky.
  • MARIS SALT [SEA SALT]

    SOĽ Z MŔTVEHO MORA
    Obsahujúce minerály a stopové prvky, ktoré starostlivo upokojujú a hydratujú pokožku. Ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je po aplikácii spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.

  • P-ANISIC ACID Kyselina anizová. Stabilizuje hodnotu pH kozmetiky a má antibakteriálny účinok. Prírodná alternatíva konzervantov. Má anti-aging účinok.
  • PANTHENYL ETHYL ETHER Panthenol a etanol. V oleji rozpustné formy panthenolu, ktorý sa používa napríklad v rúžoch. Na koži sa premení na kyselinu pantoténovú/vitamín B5. Viaže vlhkosť a má regeneračný účinok, má vlastnosti hojenia rán.
  • PHENYLPROPANOL Phenylpropanol je primárny alkohol, ktorý funguje ako rozpúšťadlo. Má antimikrobiálne účinky a slúži ako konzervant. Ďalej sa používa ako prísada do parfumov a tiež pomáha maskovať pachy. Okrem parfumov ju nájdeme v zložení vlasovej kozmetiky, čistiacej kozmetiky, v prostriedkoch na opaľovanie, prípadne v sprchových géloch a krémoch.
  • SODIUM CHLORIDE Chlorid sodný/kuchynská soľ. Chlorid sodný je soľ, ktorá sa prirodzene vyskytuje v morskej vode alebo ako kamenná soľ. Používa sa predovšetkým ako zahusťovadlo prípravkov, prípadne pomáha znižovať ich viskozitu. Má tonizačné, čistiace, antiseptické, abrazívne a adstrigentné účinky. Na pleť pôsobí hydratačne, ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je potom spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.
  • SODIUM COCOAMPHOACETATE Ide o organickú zlúčeninu, kvapalinu jantárovej farby, ktorá pochádza z kokosového oleja. V kozmetike ju nájdeme ako súčasť výrobkov určených na starostlivosť o vlasy a telo. Je to látka, ktoré zlepšujú penivosť prostriedkov osobnej hygieny. V šampónoch napomáha zlepšovať elasticitu vlasov, regeneruje ich a robí ich lesklými.
  • SODIUM LAUROYL GLUTAMATE Aktívna povrchovo čistiaca látka rastlinného pôvodu, SLSA. Mierny tenzid získavaný z kokosového oleja. Ide o organickú soľ, ktorá pomáha z pokožky i vlasov odstraňovať nadbytočný maz a nečistoty bez toho, aby ju zbytočne dráždila alebo vysušovala. Používa sa aj v detských produktoch.
  • SODIUM LEVULINATE Sodná soľ kyseliny levulínovej je organická kyselina prirodzene sa vyskytujúce v rastlinách. Najčastejšie sa získava deriváciou kukuričného škrobu. Stabilizuje hodnotu pH kozmetiky a má mierny antibakteriálny účinok. Používa sa ako konzervant, teda stabilizuje produkt a predlžujú jeho životnosť. Na pleti pôsobí ako kondicionér. Vykazuje tiež antimikrobiálne účinky.
  • SODIUM METHYL COCOYL TAURATE Sodium metyl Cocoyl taurate je šetrný tenzid vhodný aj pre veľmi citlivú pokožku. Jedná sa o sodnú soľ, ktorá sa získava z kokosového oleja. Tvorí jemnú krémovú penu. Má výborné umývacie a čistiace schopnosti a súčasne nijako nenarušuje hydrolipidový film pleti. Naopak podporuje jej hydratáciu. Pridáva sa do šampónov a pleťovej čistiacej kozmetiky. V šampónoch okrem iného slúži aj ako alternatíva silikónov, pretože pomáha posilňovať a vyhladzovať vlasy a dodáva im lesk.
Súvisiace produkty