DORUČENIE A DARČEK ZADARMO KU KAŽDEJ OBJEDNÁVKE NAD 59€

PROBALANCE

Telová sprchová pena na citlivú pokožku PROBALANCE

Hodnotenie:
92%
Bežná cena 14,90 € / 150ml Znížená cena 8,94 € / 150ml
Dostupnosť: Vypredané
-40%
SKU
600831
Jemná pena účinne čistí podráždenú a namáhanú pokožku celého tela od environmentálnych znečisťujúcich látok a vlastných vedľajších metabolických produktov. Pokožka je ukľudnená, zvláčnená a posilnená.
  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE ČISTOTU
– REDUKUJE ZAČERVENANIE

Telová sprchová pena línie PROBALANCE od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS mimoriadne jemne čistí citlivú pokožku pri sprchovaní. Je šetrná k pokožke a jemne odstraňuje povlak z prostredia a produkty tvorené metabolizmom pokožky. Osviežuje, upokojuje a stimuluje pokožku. Obsahuje sladké drievko, pantenol a pramenitú vodu. Je určená pre každého, kto preferujete produkty s neutrálnou vôňou.

Pre veľmi citlivú pokožku náchylnú na alergie, kontaktný ekzém, akútne podráždenie pokožky (spálenie od slnka, vyrážky a iné). Je vhodným doplnkom terapeutickej starostlivosti o periorálnu dermatitídu.

Hlavné zložky:

KOREŇ SLADKÉHO DRIEVKA
· Má upokojujúci účinok a redukuje podráždenie pokožky.
· Jeho antioxidačné vlastnosti chránia pokožku pred predčasným starnutím.

PANTENOL
· Viaže vlhkosť.
· Zvyšuje elasticitu pokožky.
· Podporuje regeneráciu pokožky.

PRAMENITÁ VODA
· Poskytuje minerály
· Upokojuje a prináša rovnováhu pokožky.

Aplikácia

Jemne aplikujte na navlhčenú pokožku a nechajte minútu pôsobiť. Opláchnite vlažnou vodou. Opatrne vysušte a nezotierajte.

dadosens-probalance-aplikacia-sprchova-pena

Lore

dado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefity

DADO SENS Dermocosmetics - prírodná dermokozmetika založená na prírode s extrémne vysokými nárokmi na citlivú pokožku. Kvalita, čistota a bezpečnosť potvrdená certifikačnou organizáciou CSE "Certified sustainable economics".

Vyhýbame sa neovereným a sporným látkam. Obsahuje 0% hliníkových solí, 0% živočíšnych výťažkov, 0% PEG, 0% minerálnych olejov, 0% parafínov, 0% syntetických glykolov, 0% silikónov, 0% ftalátov, 0% etanolamínov, 0% oxybenzónov, 0% formaldehydu, 0% syntetických vôní, 0% mikroplastov. Väčšina produktov je bez lepku a vegan!

Podrobnosti
SKU600831
UrčenieAB na-telo, Telo
EAN4011140211955
VýrobcaDADO SENS
Produktová líniaPROBALANCE
Typ pletiCitlivá a alergická pokožka
Balenie150ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktTelová sprchová pena na citlivú pokožku PROBALANCE
Your Rating
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • ALLANTOIN

    ALANTOÍN
    Prírodná aktívna látka, ktorá sa nachádza sa v kozmetike ANNEMARIE BÖRLIND extrahuje z rastlín kostihoja a pagaštanu konského. Má silné upokojujúce, protizápalové účinky a dokáže zmierniť začervenanie a podráždenie. Okrem toho poskytuje pokožke intenzívnu hydratáciu a urýchľuje hojenie.

  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • BIOTIN Biotin/vitamin B7/vitamin B8/vitamin H/. Vitamin B komplex- dôležitý pre proteín a metabolizmus tukových buniek. Vitamín na ochranu kože. Nedostatok týhto vitamínov vedie k matnej, unavenej koži, ku lámaniu nechtov, poškodeniu vlasov a vypadávaniu vlasov.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE

    SLADKÉ DRIEVKO
    Draselná soľ glycyrhizínovej kyseliny. Účinná zložka získaná z koreňa sladkého drievka. Zmierňuje podráždenie na pokožke.

  • DISODIUM COCOYL GLUTAMATE Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • GLYCERYL OLEATE Emulgátor zo surových rastlín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina olejová. Spojuje olej a vodu.
  • LAURYL GLUCOSIDE Povrchovo aktívna, neiónová látka, ktorá pomáha zlúčiť dohromady vodu, oleje a nečistoty tak, aby mohla byť pokožka bez problémov očistená. Je vyrobená z glukózy a lauryl alkoholu. V prírodnej kozmetike sa používa ako tenzid, ktorý dokáže nahradiť sulfáty a ďalšie penivé chemikálie. Je súčasťou čistiacich produktov, šampónov alebo sprchových gélov. Vytvára bohatú penu a je vhodná aj pre deti a citlivú kožu. Je šetrný k pokožke, nevysušuje a nedráždi a udržuje jej rovnováhu. Je biologicky odbúrateľný a šetrný k životnému prostrediu.
  • PANTHENOL
    PANTHENOL
    Alkoholový derivát získaný z kyseliny pantoténovej. Táto zložka sa prirodzene nachádza v rastlinách a je formou vitamínu B5. Používa sa ako zvlhčovadlo, ľahko sa absorbuje do vrstiev pod povrchom pokožky, kde sa premieňa na kyselinu pantoténovú, ktorá sa v ľudskom tele prirodzene vyskytuje. Má protizápalové, antibakteriálne, regeneračné a upokojujúce účinky. Viaže vlhkosť, zmäkčuje pleť, zanecháva ju vyhladenú a navracia jej prirodzenú rovnováhu. Znižuje svrbenie pokožky, urýchľuje hojenie u epidermálnych rán.
  • POLYGLYCERYL-5 LAURATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina laurová.
  • SODIUM CHLORIDE Chlorid sodný/kuchynská soľ. Chlorid sodný je soľ, ktorá sa prirodzene vyskytuje v morskej vode alebo ako kamenná soľ. Používa sa predovšetkým ako zahusťovadlo prípravkov, prípadne pomáha znižovať ich viskozitu. Má tonizačné, čistiace, antiseptické, abrazívne a adstrigentné účinky. Na pleť pôsobí hydratačne, ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je potom spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.
  • SODIUM COCOAMPHOACETATE Ide o organickú zlúčeninu, kvapalinu jantárovej farby, ktorá pochádza z kokosového oleja. V kozmetike ju nájdeme ako súčasť výrobkov určených na starostlivosť o vlasy a telo. Je to látka, ktoré zlepšujú penivosť prostriedkov osobnej hygieny. V šampónoch napomáha zlepšovať elasticitu vlasov, regeneruje ich a robí ich lesklými.
  • SODIUM LACTATE Sodná soľ kyseliny mliečnej. Súčasťou prirodzených hydratačných faktorov pokožky. Má hydratačné účinky. Má hydrofilné vlastnosti, býva tak v kozmetike používaný ako náhrada glycerínu. Pomáha zvlhčovať a hydratovať pokožku. Má aj antioxidačné a konzervačné vlastnosti.
Súvisiace články