DORUČENIE A DARČEK ZADARMO KU KAŽDEJ OBJEDNÁVKE NAD 59€

BodyRepair intenzívny olej na strie

Hodnotenie:
90%
Bežná cena 22,90 € / 100 ml Znížená cena 16,03 € / 100 ml
Dostupnosť: Skladom
-30%
SKU
601865
Intenzívny telový olej posilňuje prirodzenú bariéru pokožky, udržuje vlhkosť pokožky čím dodáva pokožke pružnosť a redukuje strie. Tento telový olej je špeciálne vyvinutý pre citlivú pleť, tiež vhodný pre pokožku náchylnú na alergie. Mimoriadne vhodný počas tehotenstva ako prevencia pred vznikom strií.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE ELASTICITU POKOŽKY
- REDUKUJE STRIE

Intenzívny telový olej od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS posilňuje prirodzenú bariéru pokožky, udržuje vlhkosť pokožky a zlepšuje vzhľad pokožky. Pre namáhanú pokožku a strie.

Spája v sebe kombináciu výnimočnej účinnosti a optimálnej kompatibility pokožky. Tento intenzívny telový olej je špeciálne vyvinutý pre citlivú pleť, tiež vhodný pre pokožku náchylnú na alergie.

Prírodný extrakt z listov tasmánskej horskej papriky dodáva pokožke pružnosť a redukuje strie. Jojoba, mandľový olej a skvalén robia pokožku pružnou. Kombinácia prírodných rastlinných olejov vyhladzuje, vyživuje a chráni.

Hlavné zložky:

Tasmanol TM
· Redukuje strie.
· Pôsobí regeneračne a protizápalovo.

SLNEČNICOVÝ OLEJ
· Pôsobí výživne a vyhladzujúco.

JOJOBOVÝ OLEJ
· Má vlastnosti absorbujúce UV žiarenie.
· Vyživuje a ochraňuje pokožku.

DADO SENS Dermocosmetics - prírodná dermokozmetika založená na prírode s extrémne vysokými nárokmi na citlivú pokožku. Kvalita, čistota a bezpečnosť potvrdená certifikačnou organizáciou CSE "Certified sustainable economics".

Vyhýbame sa neovereným a sporným látkam. Obsahuje 0% hliníkových solí, 0% živočíšnych výťažkov, 0% PEG, 0% minerálnych olejov, 0% parafínov, 0% syntetických glykolov, 0% silikónov, 0% ftalátov, 0% etanolamínov, 0% oxybenzónov, 0% formaldehydu, 0% syntetických vôní, 0% mikroplastov. Niektoré produkty sú úplne 0% bez lepku a vegan!

Aplikácia


Aplikujte na telo každý deň po sprchovaní alebo kúpaní podľa potreby a vmasírujte. Nechajte dobre vsiaknuť. Zabráňte kontaktu s textilom.

dadosens_anwendung-koerperbalsam_1
Podrobnosti
SKU601865
UrčenieAB na-telo, Telo
EAN4011140215021
VýrobcaDADO SENS
Typ pletiCitlivá pokožka
Typ produktuOstatné na telo
Balenie100 ml
KategóriaPleťové séra
Write Your Own Review
Hodnotený produktBodyRepair intenzívny olej na strie
Your Rating
  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • EUGENOL Vôňa. Deklarovateľná vôňa obsiahnutá v parfumovaných zložkách.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL [SWEET ALMOND] Sladký mandľový olej z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a protizápalové účinky. Je lisovaný za studena z jedlých plodov sladkej mandle a je bohatý na minerály (draslík a vápnik), kyselinu olejovú a polynenasýtené omega 6 a linolovú kyselinu. Obsahuje vitamíny A, E, K a síru. Pokožku regeneruje a posilňuje, je ideálny na suchú pleť, ktorú chráni pred dehydratáciou. Vhodný pre všetky typy pleti, detí i novorodencov, vrátane pokožky ekzematickej.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
Súvisiace články